Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa5.3g0.9kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti 6.6g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g0.4g2.9kcal0g0g0.4g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g6.5g18kcal1g0.3g1.4g0.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g1.8g4.6kcal0.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g56kcal3g1.4g4.2g0.4g
Valittu annoskoko23g28kcal1.5g0.7g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g14kcal0.8g0.4g1.1g0.1g
Arvot/100g100g121kcal6.4g3g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322799