Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g0.4g0.4kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g7.8g2kcal0.1g0.3g0g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0g0.1kcal0g0g0g0g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g1.1g2.8kcal0.1g0.5g0g0.1g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton1.6g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g21kcal0.6g2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko23g10kcal0.3g1g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g5kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g45kcal1.3g4.3g1.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217175