Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g3.6g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Juuriselleri 2.7g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Palsternakka 3.6g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g3.6g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Fenkoli, annos 100g1.8g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0g0kcal0g0g0g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g3.6g3.5kcal0.3g0.5g0g0.3g
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g27kcal1g4.6g0.2g1.4g
Valittu annoskoko23g14kcal0.5g2.3g0.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna12g7kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Arvot/100g100g59kcal2.2g10g0.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347840