Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 1.3g9kcal0g0g1.1g0g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g4.1g16kcal0.1g3.8g0g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g5.7g2.3kcal0g0.6g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1.6g10kcal0.3g0.1g0.9g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g2.2g4kcal0.3g0.2g0.2g1.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.6g5.5kcal0g1.3g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g143kcal2.2g16.8g7.4g2.6g
Valittu annoskoko23g71kcal1.1g8.4g3.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna12g36kcal0.6g4.2g1.9g0.7g
Arvot/100g100g309kcal4.8g36.4g16g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460255