Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 7.3g8.7kcal1.6g0g0.2g0g
Sipuli 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)4.4g3.7kcal0g0.2g0.3g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g0.7g2.6kcal0g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g37kcal3.2g1.8g1.8g0g
Valittu annoskoko23g19kcal1.6g0.9g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna12g9kcal0.8g0.5g0.5g0g
Arvot/100g100g81kcal6.9g3.9g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114391