Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)2g6.1kcal0.2g1.2g0g0.2g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 10g13kcal2g0g0.5g0g
Paprika punainen 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Arla Apetina Feta 3%0.6g0.6kcal0.1g0g0g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g0.4g1.1kcal0.2g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Tomaatti 4.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g53kcal5.2g3.4g1.6g0.6g
Valittu annoskoko24g27kcal2.6g1.7g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g13kcal1.3g0.9g0.4g0.2g
Arvot/100g100g113kcal11.1g7.2g3.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197550