V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.5g2.6kcal0.1g0.2g0.2g0.1g
Aprikoosi, kuivattu 0.9g1.9kcal0g0.4g0g0.1g
Luumu kivetön 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)1.1g2kcal0g0.4g0g0.1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl2.1g7.2kcal0.3g1.2g0.1g0.2g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%0.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g30kcal1g4.6g0.6g1.6g
Valittu annoskoko23g15kcal0.5g2.3g0.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna12g8kcal0.3g1.2g0.2g0.4g
Arvot/100g100g66kcal2.2g9.9g1.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242720