Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 6g11kcal1.6g0g0.5g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 4g0.5kcal0g0g0g0g
Kurkku, tuore3.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, tuore8.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sinappi 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g30kcal3.4g1.2g1g0.2g
Valittu annoskoko23g15kcal1.7g0.6g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g8kcal0.9g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g65kcal7.3g2.6g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294763