Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 16g27kcal3.4g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g105kcal6.8g0.2g8.4g0g
Valittu annoskoko23g53kcal3.4g0.1g4.2g0g
Annoskoko puolitettuna12g26kcal1.7g0.1g2.1g0g
Arvot/100g100g227kcal14.7g0.4g18.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=393037