Mussumurkina

Ruskista pekoni kuumassa pannussa, lisää jauheliha ja sipulisilppu, paista kypsäksi.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja mustapippurilla.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, vesi, valkosipulinkynnet, sinappi ja liha-, tai kasvisfondi.

Anna hautua noin kymmenen minuuttia.

Lisää herneet ja ananaspalat liemineen.

Kuumenna.

Tarjoa riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1485 grammaa

Inlumino
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g6.3g16kcal1.1g0g1.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.2g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Herne-maissi-paprika (Rainbow), annos 100g1.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Pekoni(lidl) (Malux), annos 70g4.4g14kcal0.6g0g1.2g0g
Lihanuudeli 65g (Pirkka), annos 65g2g3.9kcal0.1g0.5g0.1g0g
Arki gouda (Valio), annos 10g1.5g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Ananaspalat, oma mehu (Delmonte), annos 227g3.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g91kcal4.8g3.6g6g0g
Valittu annoskoko23g46kcal2.4g1.8g3g0g
Annoskoko puolitettuna12g23kcal1.2g0.9g1.5g0g
Arvot/100g100g195kcal10.3g7.7g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437667