Juurespossupata

Pannulle öljyä ja ruskista pieniksi kuutioiksi pilkottu sipuli.

Viipaloi possunfileet sopivan kokoisiksi paloiksi ja ruskista pannulla voin kera.

Yhdistä em ainekset ja lisää pilkotut porkkanat, perunat, kaali, omena ja juusto.

Lisää vesi, soijakastike ja mausteet.

Kypsytä hitaasti pienellä tulella vähintään tunti.

Mausteille piti antaa joku arvo, että sai mukaan tähän reseptiin ja ovat niin ollen määrältään viitteellisiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Nonno

Nonno sanoi...

Ainesluettelossa kolmanneksi alimmalla rivillä virhe. Pitää olla rakuuna eikä mikään rakuuna-broileripiirakka.
Nonno


torstai 05.02.2009 klo 07:44

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g3.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Soijakastike0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g3.1g1.9kcal0g0.4g0g0g
Kaali, valkokaali3.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Possun Ulkofile, 100g3.1g3.9kcal0.7g0g0.1g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g0.3g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Rakuuna-Broileripiirakka Kypsennetty (Pirkka), annos 125g0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g32kcal1.6g2g1.6g0.8g
Valittu annoskoko23g16kcal0.8g1g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g8kcal0.4g0.5g0.4g0.2g
Arvot/100g100g69kcal3.5g4.4g3.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99246