KANANPOJAN FILESUIKALEITA RIISI JA WOK VIHANNEKSILLA

Kypsennä kananpojan fileesuikaleet öljyssä ja kun ovat kypsiä kaada sekaan ruokakerma.

Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan kuten myös wok-vihannekset pienessä määrässä öljyä.

Lopuksi sekoita riisi ja kananpojan fileesuikaleet keskenään ja laita wok-vihannekset päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 425 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7.3g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväriisi. Risella.2g7.1kcal0.1g1.5g0.1g0.1g
Kariniemen kananpojan fileesuikaleita hunajamarinadissa (Kariniemi), annos 300g5.5g7.1kcal1g0.1g0.3g0g
Findus wokki Classic 500G4.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 14g rkl (X-tra), annos 14g0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Ruokakerma 4% (Rainbow), annos 100g3.6g2.2kcal0g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g39kcal2.4g4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko23g20kcal1.2g2g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g10kcal0.6g1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g85kcal5.2g8.6g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=162865