Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy7.5g40kcal0.6g2.4g3.2g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g3.1g19kcal0.7g0.2g1.7g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g172kcal5.4g5.2g14.6g0g
Valittu annoskoko23g86kcal2.7g2.6g7.3g0g
Annoskoko puolitettuna12g43kcal1.4g1.3g3.7g0g
Arvot/100g100g370kcal11.6g11.2g31.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478