Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g7.5g9kcal1.7g0g0.3g0g
Porkkana 0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g4.7g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g9g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Basilika, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g28kcal3.6g1g0.8g0g
Valittu annoskoko23g14kcal1.8g0.5g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna12g7kcal0.9g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g60kcal7.8g2.2g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305234