Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis15g17kcal3.3g0g0.4g0g
Porkkanaraaste 200g3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)0.6g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Hirvenjauheliha oma saalis2.3g2.6kcal0.5g0g0.1g0g
Porkkanaraaste 200g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g50kcal7.8g1.8g1.4g0.2g
Valittu annoskoko23g25kcal3.9g0.9g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g13kcal2g0.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g108kcal16.7g3.9g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307852