Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g16g9kcal1.6g0.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.5g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g3.8g12kcal0.6g2g0.1g0.5g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g52kcal5.2g5.6g0.8g1g
Valittu annoskoko23g26kcal2.6g2.8g0.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna12g13kcal1.3g1.4g0.2g0.3g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12g1.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382292