Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g1.9g6.4kcal0.2g1.4g0g0.1g
Kesäkurpitsa4.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)1.2g0.1kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 4.7g4.8kcal0.2g0.8g0g0.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)7g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)1.9g3.4kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g37kcal1.8g5.8g0.4g0.6g
Valittu annoskoko23g18kcal0.9g2.9g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g9kcal0.5g1.5g0.1g0.2g
Arvot/100g100g79kcal3.9g12.4g0.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=407349