Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2g7.9kcal0g2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g20g5.9kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g28kcal0.4g6.2g0.2g1g
Valittu annoskoko23g14kcal0.2g3.1g0.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna12g7kcal0.1g1.6g0.1g0.3g
Arvot/100g100g60kcal0.9g13.4g0.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437325