Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 2.2g1.5kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.5kcal0g0g0.4g0g
Herne 2.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Isot katkaravut (rainbow)4.9g4.9kcal1.1g0g0g0g
Tumma pikariisi, Risella2.1g7kcal0.2g1.5g0.1g0.1g
Basilika, tuore0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Vesi6.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g45kcal2.8g3.8g1.6g0.4g
Valittu annoskoko23g22kcal1.4g1.9g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g11kcal0.7g1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g97kcal6.1g8.2g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198652