Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)2g5kcal0.4g0.1g0.4g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g9g10kcal1.9g0g0.5g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g2.7g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Voi vähäsuolainen 0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Soijakastike 0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g5.2g2.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g45kcal4.8g1.2g2.6g0.2g
Valittu annoskoko23g23kcal2.4g0.6g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g11kcal1.2g0.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g97kcal10.3g2.6g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107848