Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g2g6.5kcal0.2g1.3g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Vesi5.3g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g10g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 3.4g4.8kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g37kcal1.6g5.4g0.6g0.6g
Valittu annoskoko23g18kcal0.8g2.7g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g9kcal0.4g1.4g0.2g0.2g
Arvot/100g100g79kcal3.4g11.6g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=67274