Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 2.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 1.7g7.8kcal0.4g0g0.7g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 3.1g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaatti 1.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Spagetti 1g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g28kcal1.2g2g1.4g0.4g
Valittu annoskoko23g14kcal0.6g1g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g7kcal0.3g0.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g59kcal2.6g4.3g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218143