Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 4.7g10kcal0.8g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g3.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g4.7g3.5kcal0.3g0.6g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 0.5g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 3.9g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton3.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g48kcal2.8g3.4g2.2g0g
Valittu annoskoko23g24kcal1.4g1.7g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna12g12kcal0.7g0.9g0.6g0g
Arvot/100g100g103kcal6g7.3g4.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142965