Marjapiirakkaa

Vatkaa kananmunat ja sokeri , lisää maito, 1 dl öljyä, josta loraus muruseokseen, leseet ja jauhot.

Kaada piirakkapohja leivinpaperin päälle uunipellille, tasoita.

Ripottele päälle marjat, pakastemarjat jäisinä:
Marjojen päälle:
- 2 dl neljänviljanhiutaleita, joihin lisään fariinisokeria tai tavallista sokeria ja tuosta taikinaan tulevasta öljystä lorautan tilkan tämän muruseoksen joukkoon.

Uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Tarjolle vielä vähän lämpimänä - kevyt vaniljajäätelöä päälle.

(esim. 50 g jäätelöä = 70 kcl)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 1.8g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2.8g1.3kcal0.1g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g0.7g2.2kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl3.7g14kcal0.4g2.7g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Puolukka 3.5g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Mustikka metsä- 5.6g2.5kcal0g0.4g0g0.2g
Neljänviljanhiutale 0.8g2.8kcal0.1g0.5g0g0.1g
Fariinisokeri0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g99kcal1.8g14.4g3.4g1.2g
Valittu annoskoko23g50kcal0.9g7.2g1.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna12g25kcal0.5g3.6g0.9g0.3g
Arvot/100g100g212kcal3.9g30.9g7.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103260