Mustikka-kaurapaistos

Voitele pohja voilla tms.
lado päällekkäin niin että pohjalle tulee kauraryynejä ja päälle.

Paista 200 astetta n. 20-30 min.
Jos tarvitsee jälkikäteen, niin lisää makeutta jollain sopivaksi näkemälläsi ainesosalla (lisää kaloreihin)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g3.3g12kcal0.5g1.9g0.2g0.3g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Kauralesepuuro plus, beetaglukaania (Elovena), annos 100g1.9g6.7kcal0.3g0.8g0.2g0.3g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g9g16kcal0.2g0.1g1.6g0.1g
Mustikka metsä- 5.6g2.5kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g103kcal2g12g4.8g1.8g
Valittu annoskoko23g52kcal1g6g2.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna12g26kcal0.5g3g1.2g0.5g
Arvot/100g100g221kcal4.3g25.6g10.3g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243669