Paahtopaisti-stroganoff

Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 0.5g4kcal0g0g0.5g0g
Sipuli 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g7g8.1kcal1.5g0g0.2g0g
Tomaattimurska 7g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2.7g4.3kcal0.1g0.1g0.4g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 2.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g41kcal3.2g1.6g2.2g0.4g
Valittu annoskoko23g20kcal1.6g0.8g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g10kcal0.8g0.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g87kcal6.9g3.4g4.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251368