Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g7.3g21kcal1.4g0g1.6g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g7.7g2.7kcal0.1g0.5g0g0.1g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g8.3g6.7kcal0.9g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g60kcal4.8g1.4g3.6g0.2g
Valittu annoskoko23g30kcal2.4g0.7g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g15kcal1.2g0.4g0.9g0.1g
Arvot/100g100g128kcal10.3g3g7.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94573