Parhaat mokkapalat

Sekoita kuivat aineet keskenään (sokeri, jauhot, vaniljasokeri ja sooda).

Kiehauta margariini, vesi, kaakaojauhe ja suola- seos.

Yhdistä jauhoseos ja kaakaoseos.

Kun taikina on tarpeeksi jäähtynyt sekoita joukkoon kananmunat.

Levitä uunipellille ja paista 200 asteessa 20 minuuttia.

Anna jäähtyä ja kuorruta sen jälkeen.

Kuorrute: Kiehauta aineet ja lisää sen jälkeen joukkoon tomusokeria kunnes kuorrute on sopivan vahvuista levitettäväksi kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai3.6g13kcal0.4g2.5g0.1g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.7g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Kaakaojauhe (Vanhouten), annos 5g0.7g2.2kcal0.2g0.3g0.1g0g
Kahvi mustana 100ml1.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna keitetty, keskikoko 55g1.2g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Kahvi mustana 100ml0.3g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe (Vanhouten), annos 5g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g5.5g22kcal0g5.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g164kcal1.6g26.4g6g0.2g
Valittu annoskoko24g82kcal0.8g13.2g3g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g41kcal0.4g6.6g1.5g0.1g
Arvot/100g100g349kcal3.4g56.2g12.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157053