Vuokapulla

Sekoita kuivat aineet:

3 dl jauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl kardemummaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl ksantaania
2 tl psylliumia
1/2 dl sokeria vastaava määrä makeutusta

Lisää
40g sulatettua margariinia
2 pientä munaa
2,5 dl kevytmaitoa

Sekoita.

Paista 225 asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Minttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Teff-jauho (Oriola), annos 60g2.2g7kcal0.2g1.4g0.1g0.2g
Mantelijauho light (Funksjonellmat), annos 30g2.6g7.5kcal1g0.2g0.3g0.8g
Riisijauho karkea (Farina), annos 50g2.2g7.2kcal0.1g1.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.7g5.2kcal0.5g0g0.4g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.5g7.8kcal0g0g0.9g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 9g4.2kcal0.3g0.4g0.1g0g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.3g0.1kcal0g0g0g0.3g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Erytritoli, fermentoimalla valmistettu (Fitnessfirst), annos 10g1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g80kcal4.2g7.8g3.6g2.6g
Valittu annoskoko24g40kcal2.1g3.9g1.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna12g20kcal1.1g2g0.9g0.7g
Arvot/100g100g171kcal8.9g16.6g7.7g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=393338