Makaronilaatikko, Soijarouhe ja Tonnikala

Valmisteluksi keitä 1,5 dl soijarouhetta 3 dl vedessä noin 5 minuuttia ja valuta vesi pois sihvilässä.

Keitä makaronit (4 dl) valmiiksi paketin ohjeen mukaisesti.

Kuullota sipulit öljyssä, lisää valmis soijarouhe ja tonnikala ja paista hetki.

Tee munamaito (3 dl rasvatonta maitoa, 2 dl vettä ja kaksi kananmunaa) sekoita kunnolla.

Kaikki sekaisin korkeareunaiseen uunivuokaan, pinnalle hieman juustoa ja uuniin noin 40 min 200 astetta.

Valmis

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Norppa104
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g0.9g2.9kcal0.5g0.3g0g0.1g
Tonnikala vedessä 2.7g2.9kcal0.6g0g0g0g
Makarooni, Sydän (Myllyn paras), annos 45g3.3g12kcal0.4g2.2g0.1g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.5g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)0.5g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Vesi7.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 2g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g52kcal4.4g5.6g1.4g0.6g
Valittu annoskoko23g26kcal2.2g2.8g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g13kcal1.1g1.4g0.4g0.2g
Arvot/100g100g112kcal9.4g12g3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99870