Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Voi 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 3.9g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 5.1g1.8kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kukkakaali 7.1g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g50kcal1.8g0.8g4.2g0.6g
Valittu annoskoko23g25kcal0.9g0.4g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g13kcal0.5g0.2g1.1g0.2g
Arvot/100g100g108kcal3.9g1.7g9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149