Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)6.2g10kcal0.9g0g0.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g5.9g3.5kcal0.1g0.8g0g0.1g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g1.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1.5g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi8.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g33kcal2g2g1.8g0.2g
Valittu annoskoko24g16kcal1g1g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g8kcal0.5g0.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g70kcal4.2g4.2g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150326