Piupaun nuudeliwokki

Ruskista kanat ja lisää sipulit kuullottumaan.

Lisää vihannekset ja paista ne nopeasti kypsiksi ja laita vesi ja kookosmaito sekaan.

Lisää mausteet nuudelipusseista sekä vaahterasiirappi.

( lisä potkua saa lisäämällä tabascoa, chililä, habaneroa, mielikuvitus vain rajana).

Murskaa nuudelit ja lisää seokseen, anna kiehua kunnes nuudelit on kypsiä ja poista pannu levyltä.

Lopuksi lisää katkaravut pannulle ja sekoita.

Katkarapujen ei ole tarkoitus kiehua ainoastaan lämmetä seoksessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Piahai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton,Atria4.9g5.4kcal1.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Wok thai 500g (Findus), annos 250g4.9g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Vaahterasiirappi, pirkka0.3g0.7kcal0g0.2g0g0g
Shrimp creamy tom yum flavour (kaikki mausteet mukana, (Mama), annos 502g2.6g2kcal0.1g0.3g0g0g
Isot katkaravut (rainbow)1.8g1.8kcal0.4g0g0g0g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g3.9g6.8kcal0.1g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g37kcal3.4g1.6g1.6g0.2g
Valittu annoskoko24g19kcal1.7g0.8g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g9kcal0.9g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g80kcal7.2g3.4g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276867