Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)2.3g8.7kcal0.7g0g0.6g0g
Parsakaali brokkoli 4.7g1.6kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu4.7g14kcal0.2g0.2g1.4g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell7g7.7kcal1.6g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g96kcal5.6g0.8g7.4g0.2g
Valittu annoskoko23g48kcal2.8g0.4g3.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g24kcal1.4g0.2g1.9g0.1g
Arvot/100g100g205kcal12g1.7g15.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297382