Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g14g4.4kcal0.1g1g0g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)6.3g14kcal1.2g0g1.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g1.6g4.1kcal0.5g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g46kcal3.6g2.2g2.6g0g
Valittu annoskoko24g23kcal1.8g1.1g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna12g12kcal0.9g0.6g0.7g0g
Arvot/100g100g98kcal7.6g4.7g5.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299353