Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g4.3g19kcal0.3g2.9g0.7g0.2g
Voi (perinteinen meijerivoi)1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Liivatelehti, gelatiini0.2g0.8kcal0.2g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl2.9g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Maitorahka (Pirkka)10g6.4kcal1.2g0.4g0g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g0.6g2.3kcal0g0.5g0g0g
Vadelma 2.7g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Mustikka metsä- 1.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g84kcal3.6g8.2g3.8g0.8g
Valittu annoskoko24g42kcal1.8g4.1g1.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g21kcal0.9g2.1g1g0.2g
Arvot/100g100g178kcal7.7g17.4g8.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218475