Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g11g21kcal1.5g0.2g1.6g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g8.8g5.3kcal0.1g0.4g0.4g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Tilli mauste0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g60kcal3.2g1.2g4.8g0.2g
Valittu annoskoko24g30kcal1.6g0.6g2.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g15kcal0.8g0.3g1.2g0.1g
Arvot/100g100g127kcal6.8g2.6g10.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138565