Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g10g46kcal0.6g4.5g2.9g0.1g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)6g2.7kcal0g0.6g0g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g5g8.5kcal0.4g0.8g0.4g0g
Sokeri 1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g127kcal2.4g14g7g0.2g
Valittu annoskoko24g64kcal1.2g7g3.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g32kcal0.6g3.5g1.8g0.1g
Arvot/100g100g269kcal5.1g29.7g14.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509