Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi6.3g8.7kcal1.2g0g0.4g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)6.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)0.8g3.4kcal0g0.5g0.1g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Lasagnelevy Rainbow1.3g4.7kcal0.2g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g39kcal3g3.8g1g0.2g
Valittu annoskoko24g20kcal1.5g1.9g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g10kcal0.8g1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g83kcal6.4g8.1g2.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89142