Kalkkunalasagne

Silppua sipuli, kuullota ja lisää kalkkunajauhelija mausta suolalla, mustapippurilla ja broilerimausteella.

Kuullota kasvissuikaleet mausta oreganolla ja juoksevalla hunajalla.

Voitele uunivuoka, lado lasagne levyt pohjalle, laita pastakastiketta päällä sitten kasvissuikaleet ja paistettu jauheliha ja juustoraaste.

Sitten uusi kerros samoin kaikkia.

Lopuksi päälle lasagnelevyt pastakastike ja juustoraaste.

Ripottele vielä oreganoa päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g5.2g7.2kcal1g0g0.4g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g4.9g2kcal0.1g0.4g0g0g
Juokseva hunaja 250g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%4.1g12kcal1.3g0g0.7g0g
Dolmio Light Classico Bolognese6.5g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Täysjyvä lasagnelevy, Myllyn Paras 500g1.3g4.5kcal0.2g0.9g0g0.1g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g61kcal5.4g4g2.8g0.2g
Valittu annoskoko24g31kcal2.7g2g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g15kcal1.4g1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g130kcal11.4g8.5g5.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114659