Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa8.2g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 0.5g2.9kcal0g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 4.1g1.9kcal0g0.3g0.1g0g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Lohisäilyke2.1g2.1kcal0.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g26kcal0.8g2.2g1.4g0.6g
Valittu annoskoko23g13kcal0.4g1.1g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g7kcal0.2g0.6g0.4g0.2g
Arvot/100g100g55kcal1.7g4.7g3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136718