Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio6.2g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.6g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Oivariini, 60 (100g)3.9g22kcal0g0g2.3g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g116kcal3g12.6g5.6g0.6g
Valittu annoskoko24g58kcal1.5g6.3g2.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g29kcal0.8g3.2g1.4g0.2g
Arvot/100g100g246kcal6.4g26.8g11.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255318