Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.3g12kcal1.4g0g0.7g0g
Paprika punainen 3.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Makaroni, tumma 3g11kcal0.4g2g0.1g0.2g
Sipuli 1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma Valio 5%3.6g2.2kcal0g0.1g0.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.8g7.2kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g70kcal3.6g5.2g3.6g0.8g
Valittu annoskoko23g35kcal1.8g2.6g1.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g17kcal0.9g1.3g0.9g0.2g
Arvot/100g100g149kcal7.7g11.1g7.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99341