Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g9g12kcal2g0g0.5g0g
Sipulikuutiot Apetit3.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Maizena maissitärkkelys1.1g3.7kcal0g0.9g0g0g
Voi 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)2.3g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g41kcal4.4g2.8g1.4g0g
Valittu annoskoko24g21kcal2.2g1.4g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna12g10kcal1.1g0.7g0.4g0g
Arvot/100g100g88kcal9.4g6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117110