Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 12g4.1kcal0.5g0.2g0g0.3g
Kanttarelli, tuore, annos 100g4.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Mozzarella light1.4g2.3kcal0.3g0g0.1g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g4.7g3.3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g27kcal2g1g1.2g0.8g
Valittu annoskoko24g13kcal1g0.5g0.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g7kcal0.5g0.3g0.3g0.2g
Arvot/100g100g57kcal4.3g2.1g2.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137147