Jauhelihakeitto (10% kevytjauheliha)

Paahda jauheliha ja kuullota sipuli kevyesti.

Jauhelihaan voit lisätä ripauksen suolaa ja valkopippuria.

Kiehauta vesi + kasvisliemikuutiot + pippurit + laakerinlehdet.

Lisää kuutioitu peruna.

Keitä n. 5 minuuttia, lisää paahdettu jauheliha ja sipuli.

Anna kiehahtaa hetken.

Lisää pakastevihannekset ja ripottele kourallinen persiljaa päälle.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä, muutama minuutti.

Tarkista suolan määrä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Mjnen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.1g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow2.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g3.6g6.2kcal0.7g0g0.4g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 4.7g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g28kcal1.8g2.2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko24g14kcal0.9g1.1g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g7kcal0.5g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g59kcal3.8g4.7g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154278