Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 3.1g9kcal0.6g1.5g0g0.3g
Porkkana 2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 3.1g4kcal0.7g0g0.1g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g0.9g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g34kcal2.8g3.4g0.6g0.8g
Valittu annoskoko24g17kcal1.4g1.7g0.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g9kcal0.7g0.9g0.2g0.2g
Arvot/100g100g72kcal6g7.2g1.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456346