Japanilainen kala

1. Viipaloi kalafileet kolmioiksi.

2. Laita kalat kiehuvaan viiniin kattilaan.

Lisää tuoretta inkivääriä ja soijaa.

Keitä kalaa viinissä 5 min. (Punaviinin tilalla oikesti valkoviini.)

3. Höyrytä kalaa 10 minuuttia kiehuvan viinin yläpuolella esimerkiksi metallisessa siivilässä.

4. Paahda seesaminsiemenet kuivassa pannussa ja lisää viinikastikkeeseen.

5. Tarjoile kala soija-viinikastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alkoholiton punaviini (Ebony vale), annos 160g7g1.4kcal0g0.3g0g0g
Puna-ahven savustettu 12g14kcal2.1g0g0.6g0g
Soijakastike 3.5g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.6g4kcal0.2g0g0.3g0.1g
Sokeri 0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g44kcal5g1.4g1.8g0.2g
Valittu annoskoko24g22kcal2.5g0.7g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g11kcal1.3g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g94kcal10.6g3g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107271