Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 7g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g3.5g3.5kcal0.7g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.3g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g18kcal2.2g0.4g0.8g0.4g
Valittu annoskoko24g9kcal1.1g0.2g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g5kcal0.6g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g38kcal4.7g0.9g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122852