Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sianliha keskiarvo 7g15kcal1.3g0g1.1g0g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Voi 0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Paprika punainen 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.5kcal0g0g0g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 3.5g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g71kcal3g1.4g5.6g0.6g
Valittu annoskoko24g35kcal1.5g0.7g2.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g18kcal0.8g0.4g1.4g0.2g
Arvot/100g100g150kcal6.4g3g11.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241824